190324 - Az autizmus "szenzitív adat"!

Ebben a történetbe ez a legeslegelső irat. Azért ez, mert még 4 nappal az események után sem készített a rendőrség még egyet se. Se bilincselésekről se semmiről.
Külön fontos az utolsó oldal utolsó mondata, melybe szólunk "szenzitív adat". Ám hiába hívtuk fel figyelmüket, hogy személyes adatra vigyázniuk kell, nem védték meg még a saját kollégájukat sem. Normális körülmények közt ugyanis pont azoknak kellett volna leállítani a dinoszauruszos gyerekrajz üldözését, akiknek aztán az autista beosztottjukat is védelmezni. Hát persze nem sikerülhetett ez. Naivitás volt a rendőröket tisztességes embereknek hinni. Pont azok akik nem állították le a dinósbevetést, a következő héten már a saját bűnüket verték le alárendeltjeiken. 
Igazi "fasiszta tempó" a magyar rendőrség vezetőitől: amíg fogalmuk sincs mit csináltak addig bujkálnak, amikor pedig megmondják nekik akkor másokra kenik. 
Még 3 évvel később bírósági jegyzőkönyvbe is belemondják, hogy szerintük az autisták "retardáltak" - ennyire nem fogták fel még évekkel később sem, de ez már a bíróságok felelőssége..

 

 

Új hozzászólás