230412 - Szilbereki-Vajda Dóra öltél már embert?

 

A kérdés háttere, hogy akart már.
Egyetlen egy hivatalos iratot sem készített (se ő se más) mikor elraboltatott, ezért én több mint 4 napig egy kortyot sem ittam. Kanizsán az orvosok szóltak Dórának, hogy nagy baj van, már életveszély, ám Dóra nem kapcsolt. Inkább "kényszerítette" (Btk!) az orvosokat, mire az orvosok fellázadtak Dóra ellen. Idős főorvosok közölték vele, hogy nem engedelmeskednek neki, "primum non nocere", azaz ők nem vesznek részt gyilkosságban.

Hülye ötlet volt egyébként az egész emberrablásos sztori, ám a lényeg, hogy NEM Dórán múlt, hogy Dóra még nem "gyilkos". Az orvosok Dórát mentették meg.

Külön történet, hogy azért nem készített egyetlen iratot se, mert amit tett ahhoz joga sem volt. Már csak én használhattam volna védekezéshez azt, hogy "bolond vagyok", ám a törvény őt ettől eltiltja. Poénból adtam be neki indítványt, hogy akkor én kérem, ám azt meg nem merte használni. A saját kérésemre mégsem cseszhet ki velem. Szóval tisztán törvénybe ütközőt nem írhatott le, ezért Dóra inkább nem is írt le semmit se. Nulla(!) darab hivatalos iratra támaszkodva hurcoltak el. Úgy szervezték ezt meg, hogy fogtak egy olyan rendőrt akinek vaj van a füle mögött, aki hálával tartozott nekik - majd az elrablásomat követő események (orvoslázadás, ügyvédlázad ellenük, stb..) pedig mind-mind meglepetésként érték őket.
Nézzük a jó oldalát: nekem lett 1 papírom arról, hogy én nem vagyok bolond. Ám Dóráról és a többi gyagyásról még mindig nem tudjuk, hogy ők bolondok-e? Márpedig ahol sok-sok őrültség történik ott valakinek bolondnak kell lenni.. (megfejtés: a világ bolondult meg)

Új hozzászólás