A fideszinfo-n bíró sztárokat csináltunk

Rudolf János küldte be 2023. 07. 18., k – 20:00 időpontban

Dr. Szilbereki-Vajda Dórát a Keszthelyi Járásbíróság elnökévé nevezték ki. A kinevezés hat évre szól 2023. július 1-től kezdődően.
Az a csaj aki még a létező legfontosabbat (az európai keresztény érték alapját) sem érti, leszarja életet. Akkor is ha neki kéne észrevenni mert magzat (terhes nő hasában gyerek) és akkor is ha mondja neki orvos. Csak a mi világunkban nincsen kivégzés. Van kivégzés az USA-ba az araboknál de még Kínában is. Nálunk azért nincsen, mert az élet egy sarokpont.
Már egy tavaly év eleji iratban megjósoltam, hogy a rendszernek pont ez kell, belőle elnök lesz. :)
Sokat írtam már, de itt is ismételem: NEM Dóra a bűnös! Az a rendszer a "bűnös" amely használja őt.

Node nem "csak" ennyi: Akik meginogtak, elbizonytalanodtak, őket lekenyerezzük töltést kapnak erőt meríthetnek:
2023. júl. 18-án a bíróságok napján címzetes táblabírói címet dr. Gergye Tamás Károly, a Zalaegerszegi Törvényszék tanácselnöke, míg címzetes törvényszéki bírói címet dr. Palotay András Péter, a Keszthelyi Járásbíróság bírája vehetett át.

Andrásnak is mentsége van.
Felesége gyámügyes. Az a gyámügy akiknek kellett egy értékes kastély melletti telek. Ezért az eleve "védett" gyerekre még a törvényi tiltással szemben is kiadták a "magántanulói" státuszt, majd pont arra hivatkozva, hogy a védett gyerek nem jár iskolába elvitték a cigánygyereket. A család persze verekedett (küzdöttek a gyerekükért) így végül a család szétesett - ám Hurrá, hisz máris megszerezhető préda lett az értékes kastély melletti telek!
Tucatnál több iratban hándáltam fel ezt a témát is - amit persze mellébeszélésként értettek - node nem az! Pedig nem vagyok locsogós se, pont az a kritika ér mindig, hogy túl tömören írom. Kifejthetném szájbarágósabban azaz dedósabban is. Ám ha a bíróink már olvasni sem mernek, akkor teljesen mindegy hogyan írom.
Szóval Andrásnál is jóval összetettebb ez...

Gratulálunk előléptetetteknek!

Új hozzászólás