Zalaegerszegi Törvényszék elnöke Sorok Norbert keresztény könyveket semmisített meg

Rudolf János küldte be 2022. 11. 02., sze – 10:00 időpontban
Zalaegerszegi Törvényszék - Sorok Norbert

Bontatlanul érkezett vissza pedig iratot is tartalmazott.

Csomagban könyv és iratok. Kitapinthatóan sok-sok irat.
Rajta az ügyszáma is, Sorok Norbert azt sem tudja mi van benn, ám jó jogász ma vakon dönt. Ezzel Sorok Norbert szintet lépet. (pedig első alkalommal kapott tőlem bármit is, csak Keszthely megsúgta neki mi lesz benn...)
Ferenc poénja: nem politikusok ministránsai vagyunk

Ezért megköszönjük Sorok Norbertnek, hogy nem semmisítette meg Ferenc pápát. "Ez a gazdaság öl." könyvét. Gondolatát nem zúzta be. Sorok ezzel megmutatta egyik biró beavatkozhat másik munkájába, pedig az OBH a bíróságok "integritására" hivatkozva őt a kereszténység ellen utasította. Az OBH nekünk (halandóknak) nem főnökünk - sőt járásbíróságoknak Sorok se- ám neki igen: neki az OBH a főnöke. Sorok Norbert viszont fellázadt csúnya munkáltatói utasítás ellen, ezért őt tisztelni kell.

Ha jót teszünk, akkor a jog meglepően sokat megenged. Azért történik, mert ma még keresztény. Csak az alaptörvény bevezetőjében 4x is szerepel a "keresztény" szó, tehát a munkáltatója tévedt el, mikor "integritást" sérelmezett. Bírókat "szolgálólánynak" nézett. Ám Sorok Norbert jó jogász! Helyesen járt el mikor Ferenc pápát nem semmisítette meg. Nem véletlen járt Sorok Norbert egyházi iskolába.
Büszkék vagyunk rá: még élnek megyénkben bírók!
 

Sorok Norbert - Zala

/Én még úgy tanultam, hogy jó jogász alkalmazkodik néphez, és nem fordítva. Főleg ha sok családot bántott. Azaz jó jogász lenyeli békát, nem fennhordja orrát, adtam rá mintát./
Sorok Norbert egóját ez az irat zúzta szét, nagyon sajnáljuk lelkét. Az alapgond pedig ez: Sorok Norbert ifjú elnök ehhez "falazott"

Lehetőségként elküldjük neki Ferenc egy másik könyvét:
Jó napot! Ferenc pápa vagyok

Csak reménykedünk benne, hogy Sorok Norbert egyszer majd megtanulja, hogy ez a szabály, ez az "alkotmány"
Ezen évtizedeket dolgozott a világ legbölcsebb és legtisztességesebb bíborosainak egésze (közel 2500 püspök csaknem mindegyike azért, hogy) abban minden vessző, apró szócska megrágva és jól átgondolva legyen. Ellentétben a másikkal, amit Orbán Szájer nevű haverja az Ipodján másol-beilleszt módszerrel Sztálinéból plagizált.

Komoly dilemma lehet dönteni: melyiket is kell tartani?
A nagy munkával készült "zsinati atyákét", vagy a feladatot a hátára csak púpnak rakott haverét?

Ez így már valóban "integritási" kérdés, segítettem OBH-nak: fasiszták vagytok vagy keresztények?
Nehéz döntés lehet, és nem is ma kezdődött. A derekatokat már régen eltörték, ebben az ügyben már csak kicsúcsosodott, és már bujkáltok.
Fenti könyv tehát segít derekat visszaszerezni! Végre nem magatok vagytok gyagyások 2/3ada ellen, hanem veletek civilizációnk legnagyobb ereje.
 Folytatás: Sorok Norbert döntött. 
Az összes megye elhatárolódott tőle - egy sem akarja Ferenc pápát "megsemmisíteni" - ám Sorok már nem kapkodásból, nem véletlen tette, hanem ismételten megsemmisíteni rendelte: 

Sorok Norbert Zala


Zene hozzá, vágáns diák /tanul!/ :)

 

Címkék

Új hozzászólás