230412 - Zalaegerszegi Törvényszék láncon levő bírái elkövetik a bűnpártolást - másodfok teljes szövege

Az utca embere azt hiszi, hogy létezik hazánkban még jogorvoslat - ám vicces mert akiknek dolguk lenne felülvizsgálni, azok már az alapperben is érintettek voltak mindannyian.
Neveik mellett az a sok szám azt jelenti, hogy már ebben a konkrét eljárásban (nem másban) hoztak elutasító végzéseket. Magyarán már eddig is ők "falaztak", ám mégis azt gondolják, hogy saját magukat is önmaguknak kellene felülvizsgálni. (keresztényként amúgy helyesen cselekszik az aki önvizsgálatot tart, támogatandó, dícsérendő - ám vannak szabályai még ennek is)

Átvételt igazoló posta tértivevények: Másodfokú ítélet:

A postabizonylatok azért kerültek fel, mert fenti Végzésből olybá tűnik mintha Béláim a "Béláim" kezdetű iratot meg sem kapták volna, hozzájuk az el sem jutott.
Béláim ügyesen elsumákolták azt, hogy a vádlott róluk mit állított, így az a végzésből ki sem derülhet. Csak az derül ki, hogy ők "teljeskörűen" mindent rendben találtak - egymást felnyalták az Egekig - ám pont a védelem álláspontja azaz a saját személyük illetékességének vizsgálata már nem fért be abba a bizonyos teljes körbe.
Azért nem, mert bűnösök.
Így aztán csak annyira lett "teljes", hogy még a legalapabbra sem futotta, de még védelemnek szava se lehet, untig sok ma ügyész vádirata is. Másolják elsőfok hibáját, hajszálra ugyanazt a hibát követik el. Mintha ők már nem is értenék, hogy nem vehetik át vádló szerepét, a "csak vád" van kevés.
Logikájuk nem Bíróság hanem Színház. Egy olyan színház amiben ők az ócska ripacsok akik éppen a Gyagyás Tódit adják elő. Ennyire ugyanis nem hülyék ők (nyugi) pusztán csak félnek a fasiszta politikusoktól. Egyúttal reménykednek is bennük. Reménykednek abban, hogy megvédik majd őket.
Ez itt fenn tehát nem végzés (ellenem) hanem bizonyíték(!) Béláink ellen.
Még Nagykanizsa után is megúszhatták volna de még itt is megvolt rá a lehetőségük. Elegendő lett volna csak azt megállapítaniuk, hogy már nem járhatnak el.  Ám a már elkövetett bűneik miatt nem merték. Már nyakig belekeveredtek, félnek a felelősségre vonástól. Ma a saját bűneik fogságában vannak. NEM mi bántunk. Béláink teszik önmagukkal, mert egy mocskos (fasiszta) rendszer rájuk kényszeríti.

Fasiszta bűnözők teljesen mindegy mit csinálnak, mert nem jogképesek. (Roland Freisler NEM volt bíró)
NEM mi fosztjuk meg őket, zárjuk ki őket, hanem pont attól "fasiszták", hogy nincs egyetlen "szabályuk" se . ők zárják ki saját magukat a "jog"-ból.
Itt az a "jog", hogy aki már pártoskodott (= ítélkezett már adott ügyben) az többé nem "pártatlan"- hanem már a Btk szerint is minősülő "bűnpártoló".
// Kédezzétek Benedek Katit arról, hogy miért nem lehet 2x ugyanannak a bírónak ugyanazt, mert ő érti miért nem lehettetek ismét.
Kati még egy másik generáció, másik kultúra mint ti 🙂 //Tisztességes eljáráshoz való alapjog

Csak érdekességnek: a legnehezebb perek pont a bűnpártolásos perek. Ezt a legnehezebb az elkövetőkre rábizonyítani. Egy emberölést vagy egy sikkasztást tökegyszerű, ezt meg szinte lehetetlen.
Ám NEM véletlenül van ez így, szándékosan ezt a bűnpártolást a legnehezebb bizonyítani - azért az, mert pont ezt a jogi nehézséget kihasználva rabolták ki az országot is.
Azok a tolvajok akik elvitték a közpénzeinket , közvagyonaikat, ők "csak tették a dolgukat". Nade akik nem akadályozták ezt a rablást meg, azaz "hogyan" volt lehetséges ?

Biztos emlékeznek még páran arra a korszakra, amikor: "joga van hülyének lenni." Az történt, hogy a tolvajoknak falazók rendre azzal védekeztek, hogy hát ők nem tudták, de ha tudták sem értették, fogalmuk sincs mi lenne a probléma velük,  hiszen nekik joguk van hülyének lenni. Ezért amikor elloptak mondjuk egy nagy értéket fillérekért (konkrétan itt Keszthelyen mondjuk az Univerzál Ruhagyárat egyetlen egy autó áráért) nem lehetett fülön csípni őket. Hisz az elkövetőnek falazó (=bűnpártoló) csak egy olyan szerencsétlen, aki azt sem tudja, hogy mit csinált. Semmi szándékosat (szándékosan rosszat) nem tett ő. A bizonyításhoz el kellett volna kapnunk őket amikor átveszik a kenőpénzt. Abban a pillanatban kellett volna lecsapni rájuk, nade hogyan? Ha a politika nem döntött (mint a Nokiás doboz vagy mint Torgyán embere esetén) akkor lehetetlen feladat bizonyítékot szerezni.

Mindeközben egy egész ország nevetett kényszeredetten, savanyú arccal, hisz mindenki tudta, hogy amit csináltak az szándékos volt. Mindenki tudta azt is, hogy az elkövetők a lopott szajréból aztán miként gazdagodtak meg. Pusztán csak nem lehetett ezt a bíróságokon is bizonyítani.
Az összes kormányváltás utáni elszámoltatási biztos ebbe a nagyon-nagyon egyszerűbe bukott el. Budai Gyula, Keller László, stb.. Emiatt neveztük mi magukat egy "következményektől mentes" országnak. Ahol bárki bármit megtehet, mert teljesen mindegy volt, hogy ki mit követ el, lop el, mert soha és senkit sem lehetett elkapni, elítéltetni.
Azért történt, mert pont a "bűnpártolást" szinte lehetetlen bizonyítani is.
Akik tehát fedezték a tolvajokat sérthetetlenek voltak (nem pártolt itt bűnt kérem senki) fedezékből meg könnyű lopni.. (felelős érte pl Hack Péter)

A rudolfjanos.hu oldal jelmondata is az volt (azon a helyen ahol itt a nyilvánosság nem bomba a könyv bomba látható) hogy "ma sem lopott senki se közpénzeket, a közpénzek ma is maguktól szívárogtak" - Nevettettem ki ezzel mindenkit már előre, mert a bűnpártolást nem fogjuk tudni egyre se ráhúzni. Anélkül meg egyik tolvaj rabló sem lesz meg...
Hát most a Zalai Törvényszékre sikerült. Ez most kristálytiszta bűnpártolás.

// Amúgy az nem igaz, hogy "semminek sem volt következménye". Belül mindannyian éreztük. Keserű nevetéseink pont ezt fejezték ki, aztán a tehetetlen dühünk egyenesen a fasizmusig sodorta országot. Azt mondtuk ha a jog nem működik mert ezek a gazember tolvajok mindent megúsznak, akkor inkább jöjjön egy Vezér aki majd csodát tesz.
Hát nem tett. Orbánnak pont így jó. Orbán inkább kihasználja ezt, mikor pont ilyen bűnökre építi rá államát hatalmát - azaz csak beszedi tőlük a vámot, de a jelenséget fel nem számolta, sőt további nyomorba sodorta országot. Legfőképpen nem is gazdasági nyomorba, hanem egy lelki-morális-mentális mélységbe. Ferenc pápa ezzel a nyomós okkal ha teheti nem is beszél vele, nem is szól hozzá egyetlen szót se (mint az eukarisztikus látogatásnál) vagy ha nem teheti akkor is pillanatok alatt lezárja vele (mint a magyarországi látogatásánál)
Persze égeti őket a Szentatya könyve, számukra a könyv tényleg egy bomba. A bűnszervezetüket felrobbantó bomba, akik csak addig maradhatnak, amíg senki sem tud róla...
Élt ugyanis 2ezer éve egy ácsgyerek, aki "felfedezte", hogy az emberek nem szeretnek rosszak lenni, rosszat tenni, mert nem érzik magukat harmóniában - szenvednek saját bűneik miatt 🙂//

Új hozzászólás