Liberálisok eddig hány népszavazást csaltak el?

Rudolf János küldte be 2022. 11. 04., p – 10:00 időpontban

Még egy régi korban én írtam meg az országban elsőként a HelikonPortálon az akkor ellenzéki Manninger Jenőről, hogy mennyi sok benzinpénzt vett fel. (itt a webarchiven még meg lehet keresni) Azon viccelődtünk, hogy naponta 2x is felment Budapestre kocsival és vissza. Nagyon elfáradhatot sok utazásban, mert 1 kocsikázás 3 óra, azaz napi 12 órát is autókázott. Évekig semmi másra nem is volt ideje, csak járművet vezetett.
Majd szétküldtük az összes sajtónak, ám durván 10-12 nappal később "csak" a nemzetbiztonság jött házkutatni. Azt kérdezték, hogy honnan szedtem az információt?
Keszthelyi teraszomról nyomozó hívta győri ügyészt, "a parlament weboldaláról szedte" - lepődtek meg.
[abban a korban NNI néven futottak, "Nemzeti Nyomozó Iroda" és kizárólag kiemelt gazdasági bűncselekményekkel foglalkozhattak volna. Volna, volna. Olajszőkítés, Miliárdos áfacsalás, kizárólag ilyen súlyú ügyekkel, de végülis a képviselők pénze is kiemelten gazdasági. Lehet rajta vitázni, feladataik közé tartoztam-e? Mindegy, nekem hasznom lett belőle: az országban egyetlen vagyok aki kapott arról papírt, hogy folytattak ellene titkosat, figyelték cégeim majd 2 éven át és nem csaltam adót. Verhetem a mellem, tisztességes ember vagyok :) ]

Másnap [NNI kutatása után] megjelent az információ a nácikurucon (máshogyan nem lehet ideírni őket, FB nem engedi) majd rá bő 2-3 napra a HVG is megírta, csak nyilván mind a kettő átköltötte, nem Manningerről írták hanem azokról akiket utáltak. A kuruc egy szociról írta meg ugyanezt a témát, míg a HVG egy másik fideszesről.  Mert ilyen szuper a mi "szabad sajtónk" Ha kuruc nem hozza le, akkor szabad sajtó meg se írja? Liberális eltitkolja? Vagy csak pusztán engedélyre várt mindegyik?

Később ebben a témában -mikor már jó nagy országos botrány lett- akkor Stekler Ottó nője Seres Mária összeszedte az aláírásokat, "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?” 

Félmillió ember ajánlását szedték össze, ám a népszavazásra mégsem került sor. Azért nem, mert a parlamenti pártok 2009 nyarán úgy változtatták meg a törvényt, hogy átírták az elnevezést és közben megemelték a juttatásokat: a képviselők azóta már nem költségtérítést, hanem „választókerületi pótlékot” és lakhatási támogatást kapnak. A kormányzó MSZP és SZDSZ pedig az alkotmánybírósághoz fordult a referendum megakadályozása érdekében.


Amikor pedig azt mondom szedjük össze a nagytőkés (liberális) választási népszavazási csalásokat, nos akkor 1990 őszével kell kezdenünk, méghozzá ezzel a videóval.
Ebben a videóban: 
1 - az ország miniszterelnöke SE
2 - még választások előtt SE
3 - még köztévén (azaz nem kereskedelmi tévén) SE
kapott szót. Történik ez a szégyen is azért, mert Göncz Árpádot is a nagytőke kilóra megvette.
Tessék ezután azt mondani, hogy nem történt már 1990 őszén választási csalás.
Szegény Antall el sem mondhatta. A nép úgy szavazott, hoztak döntést, hogy ha akarják sem tudhatták meg (mert helyettük mások döntöttek)

Eddig egyetlen egy "tiszta választásunk" volt 1990 tavaszán - és azt is kommunisták csinálták :)


 

Sorban ugyanilyen téma lehetne a 2004-es decemberi népszavazás.
Annak az igaz tétje a fizetős egészségügy lett volna, ám ekkor meg bevetették Magyarok Világszövetségét. Témát ügyesen elterelték.
Ha ma valakit megkérdezünk erről, kiejtjük szánkon "december ötödike", akkor mindenki csak arra emlékszik, hogy Gyurcsány azt hazudta "jön a sok román munkás", ezért aztán mi szemetek megtagadtuk az erdélyi magyarokat. 
Pedig a valós népszavazás nem is róluk szólt. Az egészségügy lett volna a fontos.
Külhoniak témáját csak felhasználták, velük a fontosról embereket elterelték. Már ekkor együtt játszott -közösen zenélt- nekünk a 2 jobboldal. A nemzetközi cégek által fizetett és a hazai nagyurakat istápolós..

//egyébként a "Magyarok Világszövetsége" Patrubány egy ügyes "fedőszervezet". Legutóbb a COVID ellenes Gödény Gyurinál vetették be őket -biztosan magyarok témája betegség is- nade Stekler is azonnal ott termett, persze szintén szigorúan csak a háttérbe.
Jókat lehet ezeken amúgy szórakozni is. Amint feltűnik valami rendszerre zavaró, rögtön megjelennek az államvédelmisek. Okosan terelgetnek, összeugratnak ők. 
Régiek nevetnek, de az újszülötteknek újak. Hofi erre mondta, "mi kicsi ország vagyunk" :) //


 

Aztán szépen mindegyik szavazáshoz le lehetne írni mi is történt, de nekem kedvem sincsen hozzájuk: csaló gazemberek.
Zenéljünk. Ezek itt Moszkvában buliznak. Akadnak 2 órás moszkvai videók is, BoneyM, Falcon, stb.. 1-1 zenekar 2-3 szám és jön a következő sztár: egyetlen megakoncerten. (a sokórás választékból azért ez a gyagyáslány, mert ő szerényen tolta életét, nem Britney)
Tudnak élni na, pedig csórók, és mégis jó:

Új hozzászólás